Proiect initiat de Biserica “Sfantul Calinic” din Craiova in sprijinul persoanelor nevoiase

Biserica “Sfantul Calinic Cernicanul” din cartierul craiovean Valea Rosie desfasoara, pana in luna decembrie, proiectul social intitulat “Miscati de suferinta”. In cadrul proiectului, preotii si membrii Consiliului parohial isi propun sa ajute circa 1.500 de persoane nevoiase. In acest sens, parohia va initia o serie de campanii de ajutorare, credinciosii fiind informati cu aproape o luna inainte cu privire la toate detaliile actiunii sociale: unde se desfasoara, cine sunt beneficiarii si ce posibilitati de ajutorare a acestora exista.

“Cu sprijinul credinciosilor, ne propunem sa realizam pe tot parcursul anului, colecte de imbracaminte, paturi, jucarii, alimente neperisabile si alte bunuri de stricta necesitate, pentru a veni in sprijinul oricarei persoane care ne solicita ajutorul.

Colecta se face doar dupa ce noi instiintam credinciosii despre campania pe care urmeaza sa o desfasuram”, a precizat preotul paroh Marin Albu. Cea mai recenta campanie derulata in cadrul acestui proiect a avut loc in lunile mai - iunie, in localitatea doljeana Caraula, unde persoanele nevoiase au primit haine, alimente si alte produse de necesitate.

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

18 Iulie 2012

Vizualizari: 559

Voteaza:

Proiect initiat de Biserica “Sfantul Calinic” din Craiova in sprijinul persoanelor nevoiase 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE