Protoieria Ploiesti se muta in Palatul Culturii

 

Protoieria Ploiesti se va muta in Palatul Culturii. La ultima sedinta a Consiliului Judetean Prahova, acesteia i-a fost aprobata darea in folosinta gratuita a unui spatiu in imobilul respectiv, proprietate publica a judetului, situat in Ploiesti, Str. Erou Calin Catalin, nr.1. Spatiul (constand din sase camere si un grup sanitar la parterul imobilului si o alta camera - la subsol) a fost acordat pe o perioada de un an.

Titularul dreptului de folosinta gratuita va suporta contravaloarea cotei parti din cheltuielile efectuate pentru plata utilitatilor. Chiar daca noul sediu al institutiei bisericesti - Palatul Culturii - se afla in plin proces de consolidare, dupa cum v-am informat intr-una dintre editiile trecute ale ziarului, se pare ca mutarea Protoieriei nu va afecta continuarea lucrarilor, dupa cum ne-au precizat reprezentantii CJ Prahova, deoarece zona respectiva nu necesita astfel de interventii.


Actualul sediu in care Protoieria Ploiesti isi desfasoara activitatea - de pe Str. I.L. Caragiale, nr.33 - este revendicat de Biserica Greco-Catolica, reinfiintata dupa 1990, care a solicitat pe cale juridica eliberarea imobilului.
C.N.

 

Sursa: Ziarul Prahova

.

30 Noiembrie 2007

Vizualizari: 1411

Voteaza:

Protoieria Ploiesti se muta in Palatul Culturii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE