PS Nicodim va sluji la resfintirea bisericii Manastirea Alba din satul Proaspeti de Olt

La invitatia Preasfintitului Sebastian, Episcopul Slatinei si Romanatilor, Preasfintitul Nicodim, Intaistatatorul Eparhiei Severinului si Strehaiei, va participa duminica, 10 iulie la slujba de resfintire a bisericii Manastirea Alba din satul Proaspeti de Olt.

Slujba de resfintire va fi savarsita impreuna cu Sfanta Liturghie, fiind prilejuita de restaurarea picturii, precum si renovarea interiorului si exteriorului bisericii cu hramul „Nasterea Maicii Domnului”, la altarul careia se osteneste intru slujire parintele paroh Mirel Turmacu.

Cu prilejul acestei deosebite bucurii duhovnicesti, parintele paroh Mirel face aleasa poftire credinciosilor parohiei spre a participa la ceremonia religioasa savarsita de cei doi arhipastori ai oltenilor.

Dupa Sfanta Liturghie, toti credinciosii, barbati,femei si copii, vor avea prilejul sa intre in Sfantul Altar pentru a inalta rugaciune si a saruta Sfanta Masa, Sfanta Evanghelie si Sfanta Cruce, urmand sa primeasca tarnoseala, pentru a duce la casele lor, ca o amintire a frumosului eveniment de resfintire.

Sursa: episcopiaseverinului.

ro
 

.

06 Iulie 2011

Vizualizari: 547

Voteaza:

PS Nicodim va sluji la resfintirea bisericii Manastirea Alba din satul Proaspeti de Olt 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE