Rechizite pentru copiii din Episcopia Sloboziei si Calarasilor

Centrul de consiliere si sprijin pentru familiile aflate in dificultate din cadrul Episcopiei Sloboziei si Calarasilor ofera, cu ocazia inceperii noului an scolar, rechizite copiilor proveniti din familii nevoiase. In cadrul programului social derulat cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, se vor achizitiona 55 de ghiozdane echipate cu toate materialele necesare elevilor, in valoare de 5.398 de lei.

In cadrul Centrului de consiliere si sprijin pentru familiile aflate in dificultate, infiintat prin proiectul PHARE 2006 – Servicii sociale, sunt inregistrati ca beneficiari un numar de 43 de copii scolari si 12 copii prescolari aflati in familii cu o situatie materiala foarte dificila.

Scoala, Biserica si familia au un rol deosebit de important in dezvoltarea fizica, intelectuala si spirituala, astfel ca acest program are ca scop prevenirea abandonului scolar si stimularea interesului pentru invatatura.



A devenit o traditie ca la inceputul fiecarui an scolar Episcopia Sloboziei si Calarasilor sa ofere rechizite, alimente si imbracaminte copiilor proveniti din familii sarace.

Biroul de Presa al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor

.

13 Septembrie 2010

Vizualizari: 370

Voteaza:

Rechizite pentru copiii din Episcopia Sloboziei si Calarasilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE