Romanii din Darmstadt vor avea biserica lor

Comunitatea de romani care locuieste in orasul german Darmstadt are, incepand de sambata, 10 decembrie, de la ora 17:00, posibilitatea de a merge la slujbe ortodoxe, care vor fi oficiate de parintele Stefan Anghel din Offenbach intr-o sala inchiriata de noua asociatie romaneasca infiintata in zona.

Invitatul de onoare al acestei seri va fi Ierarhul Mitropoliei Ortodoxe Romane pentru Germania si Europa Centrala, IPS Serafim, informeaza portalul tinerilor romani din Germania. Cu aceasta ocazie, comunitatea doreste sa il informeze pe acesta in legatura cu importanta formarii unei parohii avand un preot permanent. Pe langa aceasta, intalnirea cu mitropolitul este interesanta pentru ca reprezinta ocazia cea mai potrivita de a discuta problemele fiecarui roman care va veni la intrunire. Participantii vor putea adresa direct orice fel de intrebare decenta la discutia de dupa vecernia de sambata, organizatorii incercand sa pregateasca si un mic mic bufet cu bunatati de sezon.

De asemenea, incepand cu aceasta data, parintele Anghel va fi alaturi de romanii din Darmstadt in fiecare sambata, pentru slujba Vecerniei.

Sala in care va avea loc serviciul religios se afla la adresa Mollerstr. 40, Darmstadt. 
 
Darmstadt, Germania/Romanian Global News     

.

09 Decembrie 2005

Vizualizari: 2402

Voteaza:

Romanii din Darmstadt vor avea biserica lor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE