Sa ne declaram identitatea crestin-ortodoxa!

In perioada 20 - 31 octombrie, 2011, in Romania se va desfasura primul Recensamant al Populatiei si al Locuintelor dupa aderarea tarii noastre la Uniunea Europeana. Comisia si Parlamentul European au hotarat ca recensamantul populatiei sa se efectueze in anul 2011 in toate tarile membre ale Uniunii Europene cu scopul realizarii unei analize statistice comparative.

Patriarhia Romana indeamna clerul si credinciosii ortodocsi sa participe cu responsabilitate la Recensamantul Populatiei si al Locuintelor 2011 si sa-si declare identitatea crestin-ortodoxa.

Datele statistice obtinute in urma Recensamantului din anul 2011 vor fi de folos eparhiilor Patriarhiei Romane din tara si strainatate pentru pregatirea si dezvoltarea programelor pastoral - misionare, social – filantropice si cultural – educationale in functie de realitatea demografica si problemele specifice fiecarei comunitati de credinciosi.

Ca atare, participarea la Recensamantul Populatiei si al Locuintelor 2011 reprezinta o indatorire civica si crestineasca, avand in vedere faptul ca rezultatele acestuia trebuie folosite in mod corect si conform cu realitatea.Biroul de Presa al Patriarhiei Romane
 

.

18 Octombrie 2011

Vizualizari: 444

Voteaza:

Sa ne declaram identitatea crestin-ortodoxa! 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE