"Sa oferim cu dragoste“ - proiect social filantropic in cadrul programului "Sa stii mai multe, sa fii mai bun“

In data de 2 aprilie 2013, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Casian, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, la capela "Sf. 40 de Mucenici“ din municipiul Braila s-a desfasurat o activitate social-filantropica adresata copiilor si tinerilor cu dizabilitati din mai multe centre si asociatii de ingrijire a persoanelor cu dizabilitati.

Evenimentul, intitulat sugestiv "Sa oferim cu dragoste!“, face parte din calendarul activitatilor incluse in Proiectul educational interjudetean "Copil prietenos, om frumos“ pe care Gradinitele nr. 2 si nr. 7 din municipiul Braila, in parteneriat cu alte 9 institutii de invatamant din Galati si Braila, l-au demarat in luna septembrie 2012.In acest context, in cadrul saptamanii "Sa stii mai multe, sa fii mai bun!“ cei 65 de copii ai celor doua gradinite, insotiti de parinti si de cadrele didactice, au participat la o slujba de multumire in capela "Sf. 40 de Mucenici“, capela frecventata de persoanele hipoacuzice si cu dizabilitati din Braila.

La programul liiturgic au fost prezenti peste 45 de copii si tineri din cadrul Asociatiilor "Trebuie!“ si "Speranta“, acestia primind pachete cu articole de imbracaminte si incaltaminte, jucarii , alimente si obiecte igienico-sanitare de prima necesitate.

In incheiere, copiilor prezenti le-au fost oferite iconite si carti de rugaciuni.

Activitatea social-filantropica a continuat prin oferirea de daruri si persoanelor cu dizabilitati in forma severa aflate la Centrul de Ingrijire si Asistenta din Braila.

Proiectul educational "Copil prietenos, om frumos“, s-a nascut din dorinta cadrelor didactice organizatoare de a-i invata pe copii sa traiasca in armonie cu cei din jurul lor, sa-si dezvolte stari afective pozitive si sa-si poata descoperi abilitatea de comunicare interpersonala.

Sursa: edj.ro

.
Pe aceeaşi temă

02 Aprilie 2013

Vizualizari: 263

Voteaza:

"Sa oferim cu dragoste“ - proiect social filantropic in cadrul programului "Sa stii mai multe, sa fii mai bun“ 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE