Sarbatoarea Craciunului la Munchen

Sarbatoarea Craciunului la Munchen

Centrul Bisericesc din Munchen anunta pe site-ul sau, http://cbrom.de/, programul liturgic care se va desfasura cu ocazia Sarbatorii Nasterii Domnului.

Slujba din seara de Craciun, luni, 24 decembrie, va avea loc la Biserica St. Nikolai am Gasteig (Innere Wiener Str. 1), cu incepere de la ora 18:00. In continuarea slujbei se vor canta colinde, timp in care Mos Craciun a promis ca va trece sa aduca daruri copiilor.

Utrenia si Liturghia din ziua de Craciun vor avea loc marti, 25 decembrie, in acelasi loc, cu incepere de la ora 09:30.

A doua si a treia zi de Craciun slujbele vor avea loc la Capela Sf. Siluan (Paul-Heyse-Str. 19), cu incepere de la ora 09:00.

PS Sofian Brasoveanul, Epicop vicar al Mitropoliei Ortodoxe Romane a Germaniei, Europei Centrale si de Nord, ii invita pe ortodocsii romani sa participe la slujbele de la Centrul Bisericesc din Munchen:

"Sarbatorirea Craciunului isi primeste sensul atunci cand prin ea noi Ii aducem in dar inima noastra Pruncului Divin, nascut pentru mantuirea noastra, cand facem din inima noastra cald salas in care sa-I oferim odihna, cand, impreuna cu Maica Domnului, cu Dreptul Iosif, cu ingerii, cu magii, cu pastorii, cu intreaga creatie, patrunzand in temporalitate divina, ne inchinam Lui. Va invitam asadar la slujbele organizate la Centrul nostru Bisericesc, pentru ca impreuna sa-i ducem lui Dumnezeu inchinarea noastra".

11 Noiembrie 2011

Vizualizari: 653

Voteaza:

Sarbatoarea Craciunului la Munchen 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE