Seara duhovniceasca organizata de ASCOR

Parintele profesor Simeon Todoran de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia va conferentia maine la Cluj-Napoca. Sfintia sa va participa la slujba vecerniei din Catedrala Mitropolitana, la sfarsitul careia va rosti un cuvant de invatatura despre "Necazurile oamenilor - un raspuns al parintelui Arsenie Boca".

Parintele profesor Simeon Todoran vine la Cluj ca invitat al ultimei seri duhovnicesti organizata de Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi Romani din Cluj in acest Post.

Parintele Ciprian Negrean, parohul bisericii studentesti din campusul universitar Hasdeu ne-a declarat: „Parintele profesor este un ucenic al parintelui Arsenie Boca si legat de parintele Arsenie Boca va si vorbi aici la Cluj.

Cred ca e de folos pentru oricine mai ales ca parintele Arsenie Boca, dupa cum stim, avea raspunsuri atat de asteptate si atat de cautate multimilor care veneau neincetat sa-l intrebe de ce trebuie sa sufere asa, de ce i s-a intamplat unuia asa si altuia altceva, de ce unul isi realizeaza visul, de ce unul asteapta prea mult, si parintele a dat raspunsuri la toate acestea. Unele dintre aceste raspunsuri le veti auzi in seara de joi 15 decembrie”.

Intalnirea duhovniceasca cu parintele Simeon va continua de la ora 20.00 in Amfiteatrul Facultatii de Chimie de pe strada Arany Janos, numarul 11, unde parintele va purta un dialog deschis cu cei prezenti.

Sursa: radiorenasterea.ro

 

.

15 Decembrie 2011

Vizualizari: 332

Voteaza:

Seara duhovniceasca organizata de ASCOR 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE