Sfantul Ioan Iacob: Sarbatoarea Seminarului Teologic din Dorohoi

La Seminarul Teologic Ortodox din Dorohoi incep maine, 4 august 2011, evenimentele prilejuite de hramul institutiei – Sfantul Ioan Iacob Hozevitul – sarbatorit in fiecare an la data de 5 august.

Pe langa slujbele ce vor fi oficiate la capela institutiei, anul acesta va avea loc si o sesiune de comunicari stiintifice despre viata si opera Sfantului Ioan Iacob. Programul include, de asemenea, un concert de muzica religioasa, dupa cum ne informeaza Radio TRINITAS.

„In preambulul acestei sarbatori vom savarsi joi, la ora 09:00 un maslu de obste cu preoţii din oras si din imprejurimi absolventi ai Seminarului din Dorohoi, urmat de o prezentare de referate privind viata sfantului. Seara, de la ora 17:00 se va oficia Vecernia Mare in sobor. Vineri se va oficia la ora 07:30 Slujba Utreniei, la ora 08:45 Acatistul Sfantului Ioan Iacob, la 09:30 Sfanta Liturghie in sobor, la orele 11:00 va fi un mic concert sustinut de corul Haris, apoi la ora 11:15 se va oficia pomenirea ctitorilor”, a spus Parintele profesor Constantin Muha, directorul Seminarului Teologic Ortodox „Sfantul Ioan Iacob” din Dorohoi.

Sursa: basilica.ro
 

.

03 August 2011

Vizualizari: 247

Voteaza:

Sfantul Ioan Iacob: Sarbatoarea Seminarului Teologic din Dorohoi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE