Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane se va intruni in zilele de 18-19 iunie 2009

In sedinta saptamanala de lucru a Permanentei Consiliului National Bisericesc al Bisericii Ortodoxe Romane din data de 20 mai a.c. s-a hotarat ca lucrarile Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane sa aiba loc in zilele de 18-19 iunie 2009.

In cadrul acestei sedinte, vor fi alesi ierarhii titulari in posturile vacante de episcop al Episcopiei Husilor, respectiv al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor. Astfel ca, in consultare cu Permanenta Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, s-a stabilit ca ceremonia de intronizare a noului ierarh titular sa aiba loc in Catedrala episcopala din Slobozia, in ziua de Duminica, 28 iunie 2009.

Sursa: basilica.ro

.

20 Mai 2009

Vizualizari: 229

Voteaza:

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane se va intruni in zilele de 18-19 iunie 2009 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • andrei ciprian zamfirPostat la 2009-06-11 13:32

    Sa ne rugam pentru Luminarea si Alegerea pe care o va face Sfantul Sinod. Sa ne rugam ca locul, Fericitului nostru Ioachim care se odihneste intru Domnul,sa fie randuit de Dumnezeu Prea Sfintitului Corneliu Barladeanul,vicarul acestei Eparhi. Caci,cine poate oare conduce,invata si arata calea spre mantuire,daca nu, un Pastor care de aproape 10 ani cunoaste aceasta turma a Eparhiei Husilor! Doamne ajuta!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE