Sfintirea vesmantului pictural la Catedrala din Urziceni

Duminica, 15 decembrie 2013, Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a sfintit vesmantul pictural al Catedralei „Sfintii imparati Constantin si Elena” din Urziceni.

Sub protia Preasfintiei Sale, au slujit preacuviosul parinte exarh, Arhimandritul Rafail, preacucernici parinti consilieri din cadrul Centrului Eparhial, preacucernici parinti protopopi, preoti din Protopopiatul Urziceni si diaconi.

La momentul predicii, Preasfintia Sa, a vorbit despre chemarea la cina euharistica pe care ne-o adreseaza Mantuitorul in pericopa evanghelica, despre calatoria spirituala a acestui Post, despre cautarea lui Dumnezeu la care ne indeamna cei trei magi.La acest moment aniversar pentru parohia „Sfintii imparati Constantin si Elena” din Urziceni, Chiriarhul locului a acordat domnului primar Constantin Sava „Crucea Sloboziei, in Grad de Cruce aniversara”, domnului Apostol Visan si domnului Stefan Grigorescu i-a acordat „Crucea Sloboziei in Grad de Cavaler” pentru sprijinul acordat parohiilor din Protopopiatul Urziceni.

Dupa Sfanta Liturghie Preasfintia Sa, impreuna cu soborul de slujitori au mers la sediul Primariei Municipiului Urziceni, unde a savarsit slujba de sfintire a acestuia.

Sursa: sf-esc.ro

.

15 Decembrie 2013

Vizualizari: 184

Voteaza:

Sfintirea vesmantului pictural la Catedrala din Urziceni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE