Slujba de Te - Deum in cinstea mamei

In perioada 1-8 martie, in Episcopia Giurgiului se desfasoara numeroase activitati cu prilejul zilei interantionale a femeii, de la confectionarea de martisoare de catre copiii grupurilor catehetice, pana la serbari ale scolilor si gradinitelor. Toate acestea in spatiul duhovnicesc al Bisericii.Printre activitatile desfasurate se numara si evenimentul ce a avut loc la Biserica Bunavestire din Giurgiu, organizat de Sectoarele Social- Filantropic si Invatamant.

Avand in vedere ca in societatea de astazi isi fac aparitia in toate campurile de activitate secularizarea si globalizarea, din dorinta de a contracara efectele acestora, la Biserica Bunavestire din Giurgiu, s-a oficiat slujba de Te - Deum, in data de 6 martie, incepand cu orele17.00.

Importanta mamei in iconomia mantuirii noastre, este una covarsitoare deoarece prin Maica Domnului, Sfinta Fecioara Maria, Fiul lui Dumnezeu a putut deveni om deplin si, astfel, asemenea in toate cu primul Adam, a infaptuit izbavirea de pacate a intregii umanitati.

Biserica este chip si expresie a iubirii trinitare, chip ce se comunica si se impartaseste in mod tainic familiei crestine. In acest sens, cine poate inlocui mama sau ce cuvinte se pot folosi pentru elogierea celei care traieste si moare pentru copiii ei?

La finalul evenimentului ce a unit in rugaciune catva zeci de persoane, s-au impartit din partea organizatorilor flori si iconite cu Bunavestire.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro

.

08 Martie 2012

Vizualizari: 908

Voteaza:

Slujba de Te - Deum in cinstea mamei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE