Tabara organizata de ASCOR filiala Cluj

Studentii clujeni vor participa in aceasta luna la o tabara de vara organizata de ASCOR. Tabara va avea un specific etnografic si va fi organizata in perioada 30 iulie – 11 august in satul Ciosa din judetul Bistrita Nasaud. Pretul taberei de la Ciosa este 170 de lei.

Pana in prezent s-au inscris deja peste 50 de tineri, dar cei doritori sa participe la tabara de etnografie de la Ciosa se mai pot inscrie pana saptamana viitoare, marti.

Detalii despre program a oferit Oana Baila, coordonatorul activitatii: „Vom avea un program liturgic, cu Sfanta Liturghie in fiecare zi si Vecernie. Vor exista si ateliere, printre care: atelier de litografii, imagini de icoane lipite pe lemn, atelier de metaniere si cruciulite impletite din ata, atelier de cioplituri in lemn si atelier de toaca. Ceea ce va fi mai deosebit pentru aceasta tabara este ca ne dorim o tabara cu specific etnografic. Pentru ca zona este minunata, am dori sa descoperim si traditiile care se mai pastreaza acolo si dorim sa ne intalnim in diferite zile cu satenii locului si sa-i intrebam mai multe despre viata lor, despre obiceiurile care se mai pastreaza si despre portul popular”.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

23 Iulie 2012

Vizualizari: 408

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE