Tabara religioasa la Ic Ponor

Un grup de 45 de copii de la Gradinita sociala „Acoperamantul Maicii Domnului” si membri ai Fundatiei „Sfanta Irina” din Turda participa, in perioada 23-29 iulie, la o tabara religioasa in localitatea Ic Ponor, Padis, judetul Cluj. Astfel de tabere se organizeaza in fiecare an de gradinita sociala, pentru ca cei mici sa isi poata petrece o perioada a vacantei de vara rugandu-se si jucandu-se impreuna, dar si fiind initiati in diferite activitati educative. Ei participa la rugaciunile de dimineata si seara, actiuni educative, de recreere, sunt antrenati in jocuri sportive, activitati de lucru manual, abilitati practice, concursuri de desene si pictura. La final, cei mai merituosi vor fi premiati.

Mai multe informatii despre tabara din acest an ne-a oferit directorul Gradinitei sociale „Acoperamantul Maicii Domnului” din Turda, pr.

Dorin Sas: „Impreuna cu copiii prescolari de la gradinita sociala, am permis accesul in aceasta tabara si a unor tineri care provin din famiii cu dificultati materiale si care nu isi permit sa-si trimita copiii in aceste tabere, astfel ca o parte din membrii inscrisi pe listele de ajutorare ale Fundatiei „Sfanta Irina” din Turda au venit si ei in aceasta tabara”.

In tabara de la Ic Ponor, micutii si tinerii sunt insotiti de doi preoti, pr. Dorin Sas si pr. Sebastian Zahan, doua educatoare, un cadru medical si cativa parinti. Excursia este organizata cu sustinerea financiara a Consiliului Judetean Cluj.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

26 Iulie 2011

Vizualizari: 420

Voteaza:

Tabara religioasa la Ic Ponor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE