Targul International de Vesminte, Icoane, Carti si Obiecte Bisericesti, Cluj-Napoca 7-9 octombrie 2010

TOB - Targul International de Vesminte, Icoane, Carti si Obiecte Bisericesti - singurul targ bisericesc din Romania - va avea loc la Cluj-Napoca, Expo-Transilvania, 7-9 octombrie 2010. Program de vizitare 10.00-18.00. Intrarea libera.Vesminte arhieresti si preotesti, icoane rusesti ferecate in aur si argint, clopote actionate de pe telefonul mobil, iconostase si scaune arhieresti, masini de brodat cu soft bizantin, suveniruri, devotionale si nu in ultimul rand carte si revista crestina.

Printre expozanti: Manastirea Floresti, Manastirea Sf. Cruci din Oradea, cel mai mare atelier de productie de vesminte din Romania, Manastirea Adormirea Maicii Domnului din Ucraina care expune suveniruri religioase rusesti, renumite turnatorii de clopote din Europa, ateliere de mobilier liturgic, ateliere de vitralii si multi producatori si importatori de odoare bisericesti.

Participa de asemenea si institutiile Mitropoliei Clujului si ale altor eparhii din tara: Librariile Mitropolitane, Editura Renasterea, Editura Reintregirea, manastiri din Mitropolia Clujului si din alte eparhii.

• Va fi oferit pentru degustare vestitul vin liturgic de Santorini, folosit si la Muntele Athos.
• Va fi prezentata o biserica unicat realizata din covoare personalizate, cu o suprafata de 40 mp. Standul apartine unei multinationale care produce covoare.
• Obiecte ceramice crestine din Grecia si Ucraina pentru decorarea casei.

Inaugurarea TOB, programata pentru 7.10.2010 la ora 11.00, va fi oficiata de P.S. Vasile, episcop vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului inconjurat de preoti si diaconi.

Sursa: www.targulbisericesc.eu
 

.

05 Octombrie 2010

Vizualizari: 721

Voteaza:

Targul International de Vesminte, Icoane, Carti si Obiecte Bisericesti, Cluj-Napoca 7-9 octombrie 2010 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE