Tinerii din Nasaud se pregatesc pentru Reuniunea de la Baia Mare

Miercuri, 20 august 2014, incepand cu ora 17:00 a avut loc in sala de sedinte a Protopopiatului Nasaud o intalnire cu tinerii ce urmeaza a participa la Reuniunea Tinerilor Crestini Ortodocsi in perioada 3-6 septembrie care va avea loc la Baia-Mare. La intalnirea preliminara au participat cei 50 de tineri din parohiile de pe Valea Somesului, Ilvei, Zagrii si Salautei.

Parintele protopop Ioan Dambu, in deschidere, a tinut un cuvant in care a aratat scopul si insemnatatea acestei grandioase intalniri – prima de aceasta amploare – in Biserica Ortodoxa Romana. In continuare, parintele Theodorescu Crin le-a vorbit tinerilor despre aspectele tehnice ale reuniunii in vederea bunei ei reusite. Inspectorul eparhial pentru tineret din judetul Bistrita-Nasaud, pr.

Tudor Mudure, in interventia sa, a indrumat pe tineri sa se implice in viata comunitatii parohiale si sa atraga si pe altii. In final, pr. inspector li s-a adresat tinerilor astfel: „Voi, tinerii, puteti schimba lumea (.). De la reuniune veti veni bucurosi si dornici de a va implica in viata Bisericii”, a transmis corespondentul Radio Renasterea in protopopiatul Nasaud, Pr. Cornel Coprean.

Sursa: radiorenasterea.ro

.

22 August 2014

Vizualizari: 596

Voteaza:

Tinerii din Nasaud se pregatesc pentru Reuniunea de la Baia Mare 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE