Tinerii din Protopopiatul Dej, in tabara 'Alege scoala!'

Un grup de 15 elevi de gimnaziu din 5 parohii ale Protopopiatului Dej, din Arhiepiscopia Clujului, participa, in perioada 21-28 august, la tabara „Alege scoala!”, organizata la Busteni. Ei au fost selectati din totalul de 45 de tineri implicati in proiect, cate 9 din fiecare parohie.

Copiii sunt insotiti de parintii lor, precum si de asistentul social Luminita Ladaru, din partea Patriarhiei Romane. Programul este unul special, cu participare la slujbe, post si rugaciuni, precum si activitati specifice, a declarat pr. Ioan Bolbos, responsabil cu cateheza la nivelul Protopopiatului Dej: „Participa la eseuri, concursuri artistice din materiale refolosibile, vor participa la concursuri de cantari religioase, alaturi de un program zilnic de rugaciune, excursii si alte activitati”.

Tabara de la Busteni face parte din seria taberelor „Alege scoala!” din cadrul programului catehetic „Hristos impartasit copiilor”, derulat de Patriarhia Romana si Fundatia World Vision Romania. Este o tabara de creatie cu scopul de constientizare a rolului educatiei in viata unui copil si posibilitatile pe care le ofera aceasta pentru integrarea mai tarziu pe piata muncii si de prevenire a abandonului scolar si a delicventei juvenile.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 306

Voteaza:

Tinerii din Protopopiatul Dej, in tabara 'Alege scoala!' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE