Un nou centru social in Eparhia Caransebesului

Luni, 8 octombrie 2012, Centrul Social „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe” din Moldova Noua si-a deschis portile. Evenimentul a debutat prin oficierea unei slujbe de Te-Deum de catre slujitorii parohiei „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe” din Moldova Noua, pr. Belu Bogdan si pr. Iova Megheles.

La slujba au participat Tismanar Desanca, Azamfirei Marinca Daniela, dascali la Scoala Gimnaziala „Alexandru Moisii” din Moldova Noua si Lukacs Maria, profesor de religie din localitate, cadre didactice care vor contribui la buna desfasurare a activitatilor centrului social. De asemenea, au participat si beneficiarii asezamantului social, 15 copii cazuri sociale ale parohiei „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe”, care pentru inceput timp de 3 zile pe saptamana vor primi o masa calda si vor desfasura activitati scolare si recreative.

„Multumim lui Dumnezeu pentru lucrarea sociala care este la inceput de drum in parohia noastra si Il rugam sa binecuvanteze jertfa bunilor credinciosi ai parohiei noastre si sa le inmulteasca darul. Avem multi frati care au nevoie de sprijinul nostru, sa le intindem asadar o mana de ajutor, iar prin aceasta sa Il facem de Hristos sa fie prezent si in viata lor”, a aratat la final pr. Belu Bogdan.

Centrul Social „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe” din Moldova Noua a fost inaugurat si sfintit de catre Preasfintitul Lucian, Episcopul Caransebesului, la sarbatoarea „Sfintilor Imparati Constantin si Elena”, 21 mai 2012. Asezamantul social-filantropic a fost ridicat cu sprijinul primariei orasului Moldova Noua in curtea bisericii si functioneaza in cadrul unui parteneriat rodnic intre Parohia „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe” si Scoala Gimnaziala „Alexandru Moisii” din Moldova Noua.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

10 Octombrie 2012

Vizualizari: 227

Voteaza:

Un nou centru social in Eparhia Caransebesului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE