Un nou centru social va fi deschis in localitatea bistriteana Tarlisua

Un nou centru pentru persoane vârstnice și cu nevoi speciale va fi inaugurat în curând în localitatea bistrițeanăTârlișua. Centrul, ocrotit de Sfântul Filaret cel Milostiv, a fost realizat de Primăria din Târlișua, printr-un proiect european și va fi administrat de asociația Filantropia Ortodoxă, filiala Bistrița-Năsăud.

Realizat la standarde europene, centrul din Târlișua dispune de peste 20 de locuri de cazare și este destinat nu doar vârstnicilor, ci și persoanelor cu nevoi speciale. Centrul social își deschide porțile vinerea viitoare, primind primii beneficiari, a declarat pentru radio Renașterea, Părintele Marius Pintican, coordonatorul Asociației „Filantropia Ortodoxă” Bistrița.

Centrul social de la Târlișua este cel de-al treilea astfel de centru deschis de Arhiepiscopia Clujului în județul Bistrița-Năsăud, în ultimii trei ani, după cel de la Cușma și Maieru. Festivitatea oficială de inaugurare a centrului din Târlișua va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie 2016, de la ora 12:00, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei și a oficialităților locale și județene.

Andreea Pâgleșan
Sursa: radiorenasterea.ro

.

02 Noiembrie 2016

Vizualizari: 140

Voteaza:

Un nou centru social va fi deschis in localitatea bistriteana Tarlisua 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

centru social

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE