Vizita Mitropolitului Ierotheos Vlahos in Episcopia Caransebesului

Cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel si la invitatia Preasfintitului Parinte Lucian, Episcopul Caransebesului, Inalpreasfintitul Parinte Ierotheos Vlahos Mitropolit de Nafpaktos si Sfantul Vlasie va vizita Episcopia Caransebesului.

Sambata, 8 iunie, IPS Ierotheos va vizita manastirea Vasiova iar duminica, 9 iunie, se va afla in mijlocul obstii monahale de la manastirea Nera. Cu aceste prilej ierarhul va savarsi Sfanta Liturghie in biserica manastirii cu hramul "Cuvioasa Parascheva”. Dupa slujba inaltul oaspete va vizita santierul Clinicii Nera, prima clinica de recuperare oncologica din Romania.

In cursul serii, ierarhul grec va poposi la Caransebes unde va vizita catedrala episcopala cu hramurile "Invierea Domnului” si "Sfantul Proroc Ilie Tesviteanul” precum si centrul eparhial, dupa care se va intalni cu Preasfintitul Parinte Episcop Lucian. In incheierea vizitei in Episcopia Caransebesului, cei doi ierarhi vor vizita manastirea Teius de langa Caransebes.

Vizita IPS Ierotheos Vlachos in Episcopia Caransebesului se inscrie in contextul participarii la simpozionul international "Valente terapeutice ale spiritualitatii ortodoxe si directii principale in dezvoltarea psihologiei contemporane” desfasurat in Aula Magna a Universitati de Vest din Timisoara. Simpozionul este organizat de Arhiepiscopia Timisoarei, Episcopia Caransebesului, Consiliu Judetean Timis, Fundatia Teofania si Manastirea Nera.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

Pe aceeaşi temă

05 Iunie 2013

Vizualizari: 346

Voteaza:

Vizita Mitropolitului Ierotheos Vlahos in Episcopia Caransebesului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE