Vizita oficiala a Patriarhului Ecumenic, Bartolomeu I, in Franta

Patriarhul Ecumenic, Bartolomeu I, se afla in aceste zile intr-o vizita oficiala in Franta, unde urmeaza a se intalni cu oficiali ai acestei tari, intre care si presedintele Frantei, Francois Hollande, informeaza "aeof.fr".

Preafericirea Sa s-a intalnit luni, 11 decembrie, cu Cardinalul Andre Vingt-Trois, presedinte al Adunarii Episcopilor din Franta a Bisericii Catolice si cu Primul Ministru, Jean Marc Ayrault.

Marti, 11 decembrie, dupa o vizita efectuata la Institutul Catolic din Paris, Patriarhul Bartolomeu l-a intalnit pe Ministrul de Interne, Manuel Valls, in prezenta episcopilor ortodocsi din Franta. Seara este programata o intalnire cu Laurent Fabius, Ministrul de Externe.

Inainte de a pleca inspre Fanar, unde se afla sediul Patriarhiei Ecumenice din Istambul, Patriarhul Bartolomeu il va intalni miercuri, 12 decembrie, pe Francois Hollande, presedintele Frantei, la palatul Elysee.

.
Pe aceeaşi temă

11 Decembrie 2012

Vizualizari: 204

Voteaza:

Vizita oficiala a Patriarhului Ecumenic, Bartolomeu I, in Franta 1.00 / 5 din 1 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • bonas NiculaePostat la 2012-12-12 14:48

    Cat mai multe roade duhovnicesti in urma acestor vizite ecumenice, iar pentru adevaratii crestini,o apropiere care sa se finalizeze cu Unitate in Dreapta Credinta.Nicu.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE