Ziua internationala a elevului

In toata lumea, la 17 noiembrie este marcata Ziua Internationala a Elevului. La Constanta, ziua a fost marcata, la Palatul Arhiepiscopiei Tomisului, printr-o serie de dezbateri World Schools, organizate sub titlul „Dezbate și lumea va fi a ta!”. Obiectivul fundamental al activitatii a fost raspandirea in randul tinerilor a unor aptitudini si abilitati precum gandirea critica si deschisa, analiza documentata si lucrul in echipa.

Elevii participanti au primit cu acest prilej și binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, informeaza TRINITAS TV.

"Suntem bucurosi sa fim gazda unui astfel de eveniment. Elevii nostri trebuie sa se acomodeze cu societatea in care traiesc, trebuie cu adevarat sa invete sa dezbata si noi am avut participarea elevilor seminarului, precum si de la alte licee din Constanta la un astfel de moment", a spus IPS Parinte Teodosie.

Evenimentul a fost organizat de Asociatia Regionala de dezbateri oratorie si retorica Dobrogea și Consiliul Judetean al Elevilor Constanta.

Astfel de evenimente, dedicate elevilor, au fost organizate si in alte orase mari ale tarii.

Sursa: basilica.ro

18 Noiembrie 2012

Vizualizari: 370

Voteaza:

Ziua internationala a elevului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE