Ieromonahul exorcist de la Tanacu cere sa vietuiasca in aceeasi manastire pana la finalizarea anchetei


Raspopitul „Daniel Pacatosu’” roaga staruitor BOR sa nu fie lasat prada „gruparilor sectare”.

In randul ultimelor slugi cu canon special cere sa faca ascultare Daniel Petru Corogeanu (29 de ani), numai sa poata vietui la Tanacu, manastire pe care ar fi ridicat-o “din nimic”. Fostul ieromonah, “exorcist” cercetat in stare de libertate pe motiv ca ar fi rastignit, infometat si insetat o tanara (Irina Maricica Cornici) ca sa o scape astfel de duhuri necurate, roaga staruitor Biserica Ortodoxa Romana sa il lase sa vietuiasca in obstea de la Tanacu. Ar dori sa sada in chilia sa, in post si rugaciune, de unde sa iasa “doar pentru necesitatile fizice”.


„Intrucat nu avem unde sa stam potrivit chemarii calugaresti, va rugam sa ne aprobati plecarea capetelor noastre la streasina manastirii ctitorite cu multa sudoare in aceasta eparhie a Husilor”, dupa cum se adreseaza raspopitul Corogeanu intr-o epistola recent expediata PS Ioachim Vasluianu, episcop al Husilor.

Fostul ieromonah - care se autointituleaza Daniel „Pacatosu’” - revine cu rugamintea de a fi primit in audienta si de a ramane fiu duhovnic al BOR. „Nefiind primiti in sanul Bisericii Ortodoxe, sa nu ne lasati prada diferitelor grupari sectare”, implora fostul monah. „Daca instantele de judecata ma vor gasi vinovat si ma vor condamna privandu-ma de libertate o vreme, voi respecta si ma voi supune chiar si acestor hotarari judecatoresti”, il asigura in scris caterisitul Daniel pe inaltul cleric de la Husi. Misiva este iscalita de Corogeanu, dar si de cele patru maici considerate complice la faradelege, Nicoleta Arcalianu, Elena Otel, Adina Lucia Cepraga si Simona Bardanas. (Gabriela Mihai)

.

04 August 2005

Vizualizari: 1095

Voteaza:

Ieromonahul exorcist de la Tanacu cere sa vietuiasca in aceeasi manastire pana la finalizarea anchetei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE