Bucuresti - oras al muzicii

 

In perioada 19-26 ianuarie 2007, Societatea Romana de Radiodifuziune si Uniunea Europeana de Radio, cu sprijinul Muzeului National Cotroceni, Ateneului Roman si Patriarhiei Romane, organizeaza un festivalul intitulat: "Bucuresti - oras al muzicii".


In cadrul acestui eveniment muzical de exceptie vor avea loc opt concerte gazduite de Studioul Mihail Jora al Societatii Romane de Radiodifuziune, Ateneul Roman, Sala Cerchez a Muzeului Cotroceni.


Cu binecuvantarea Prea Fericitului Patriarh Teoctist, Aula Palatului Patriarhiei gazduieste duminica, 21 ianuarie 2007, ora 18.00, concertul intitulat "Cantari bizantine si de traditie bizantina", sustinut de corul de copii si tineret al Patriarhiei Romane "Symbol", dirijor prof. Jean Lupu si de corala barbateasca "Te Deum Laudamus", dirijor Dan Mihai Goia.


Accesul la concertul organizat la Palatul Patriarhiei se va face pe baza de invitatii procurate de la Casa de bilete a Salii Radio, str. G-ral Berthelot, nr. 60-64, dar si liber, in limita locurilor disponibile.


Toate cele opt concerte vor fi transmise in direct prin reteaua de satelit Euro Radio si vor putea fi audiate de peste 2,4 milioane de ascultatori din intreaga lume.

 

Sursa: Biroul de Presa al Patriarhiei Romane

 

 

.

15 Ianuarie 2007

Vizualizari: 2078

Voteaza:

Bucuresti - oras al muzicii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE