COMUNICAT DE PRESA

4601/12 ianuarie 2006

COMUNICAT DE PRESA

Parteneriat intre Arhiepiscopia Ortodoxa a Bucurestilor si Consiliul Local al primariei sectorului I al Capitalei

Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist, in calitate de Arhiepiscop al Bucurestilor, si dl. Andrei Ioan Chiliman, primarul sectorului I al Capitalei, au semnat, joi, 12 ianuarie a.c., la Palatul patriarhal, un parteneriat privind finantarea si realizarea unor actiuni, lucrari, servicii sau proiecte si activitati de interes public local.

Proiectul se inscrie in cadrul programului national "Lacasurile de cult-centre spirituale ale comunitatii", aprobat prin Hotarrea Guvernului Romniei nr.

1237/2005. Parteneriatul dintre Arhiepiscopia Bucurestilor si Primaria sectorului I al capitalei vizeaza derularea in comun a unor programe de asistenta sociala si combatere a saraciei, reabilitarea si consolidarea cladirilor lacasurilor de cult, restaurarea picturilor din lacasurile de cult, construirea unor noi lacasuri de cult, gradinite amplasate pe lnga parohii etc.

Dupa semnarea parteneriatului, att Parintele Patriarh Teoctist, ct si dl. Primar Andrei Chiliman si-au exprimat convingerea ca acest exemplu va fi urmat si de celelalte primarii din Bucuresti si din tara.


BIROUL DE PRESA AL
ARHIEPISCOPIEI BUCURESTILOR

.

12 Ianuarie 2006

Vizualizari: 1431

Voteaza:

COMUNICAT DE PRESA 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE