Mesajul de compasiune al Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, adresat familiilor minerilor decedati


Mesajul de compasiune al Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, adresat familiilor minerilor decedati

 

Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, a adresat urmatorul mesaj de compasiune familiilor minerilor decedati in accidentul de munca din ziua de 15 noiembrie 2008:


SA NE RUGAM PENTRU CEI DECEDATI SI
SA AJUTAM PE CEI INDURERATI!

Adresam un cuvant parintesc de mangaiere sufleteasca familiilor indurerate, colegilor si tuturor celor care i-au cunoscut pe minerii decedati in gravul accident de munca din ziua de 15 noiembrie 2008, care a cutremurat intreaga suflare romaneasca din tara si strainatate.

In aceste momente de durere si de grea incercare, rugaciunea pentru sufletele celor decedati si pomenirea lor cu respect aduc alinare familiilor indoliate si intaresc solidaritatea noastra cu cei intristati.

De aceea, indemnam parinteste clerul si credinciosii ortodocsi la solidaritate si fapta buna cu familiile minerilor trecuti la Domnul si cu cei raniti, care au nevoie si de sprijinul nostru material.

Rugam pe Preamilostivul Dumnezeu sa-i ierte pe cei ce au decedat si sa odihneasca sufletele lor in pacea si lumina fetei Sale, iar pe toti cei indoliati sa-i intareasca sufleteste.

Cu parintesti condoleante si binecuvantari pentru familiile indurerate,

ss + DA N I E L
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane

18 Noiembrie 2008

Vizualizari: 554

Voteaza:

Mesajul de compasiune al Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, adresat familiilor minerilor decedati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE