PF Parinte Patriarh Daniel va deschide anul universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti

 

Prea Fericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane si Loctiitor de Mitropolit al Moldovei si Bucovinei, va participa astazi, 4 octombrie a.c., la deschiderea anului universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxa "Patriarhul Justinian" a Universitatii din Bucuresti. Festivitatea de deschidere va incepe la orele 08.30 cu oficierea slujbei Sfintei Liturghii, la care vor participa profesorii si studentii facultatii.

De la orele 10.30 este programata slujba de Te-Deum, la care va fi prezent si PF Parinte Patriarh Daniel. Va urma apoi o intalnire cu studentii, in cadrul careia PF Parinte Daniel va tine si un cuvant de invatatura. Mai multe detalii despre evenimentul de astazi ne-a oferit pr. prof. dr. Vasile Raduca, prodecanul Facultatii de Teologie Ortodoxa "Patriarhul Justinian" din Capitala: "Astazi va avea loc deschiderea oficiala a cursurilor Facultatii de Teologie din Bucuresti. Vom avea bucuria deosebita sa avem in mijlocul nostru pe PF Patriarh Daniel, incat noi suntem foarte fericiti. Prin urmare, astazi dimineata vom celebra mai intai Sf. Liturghie in paraclisul facultatii, iar la ora 10.30 va avea loc Te-Deum-ul pentru deschiderea noului an universitar la care va participa si PF Parinte Patriarh Daniel. Dupa acest moment vom avea o intalnire cu studentii in care vom prezenta cuvantul festiv legat de inceputul noului an universitar, PF Sa va rosti un cuvant de invatatura si de incurajare pentru noul an, si se va trece in revista activitatea facultatii din anii precedenti, cat si starea ei actuala in calitate de institutie de cultura teologica".

.

04 Octombrie 2007

Vizualizari: 746

Voteaza:

PF Parinte Patriarh Daniel va deschide anul universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE