Conferinta Nationala a Tineretului Ortodox Romano-American

 

Organizatia Tineretului Ortodox Romano-American, Filiala Catedralei Arhiepiscopale Sf. Gheorghe, Seniori si Juniori, lanseaza invitatia la a 58-a Conferinta Nationala AROY, care se va desfasura intre 30 august si 2 septembrie. Aceasta este a 7-a data cand Catedrala gazduieste Conferinta Anuala AROY, drept pentru care organizatorii se straduiesc sa ofere participantilor o cat mai placuta si memorabila experienta.


Evenimentele vor ilustra orasul Detroit, traditia romaneasca, vor uni romanii in rugaciune, le vor oferi mancare buna, dans, si ocazia de a face fapte bune pentru Organizatia Tineretului Ortodox Romano-American. Tinand cu tarie la valorile romanesti traditionale, organizatorii asteapta cu nerabdare sa povesteasca despre noile amintiri si prieteniile ce se vor forma.


Motto-ul conferintei reaminteste de faptul ca Dumnezeu cunoaste tot ce se intampla in lumea aceasta. Participantii si organizatorii sunt uniti ca tineri ce pun umarul la sporirea Bisericii Sale si lucreaza impreuna spre a Sa marire; astfel incat ei sunt linistiti si asigurati ca Dumnezeu e cu ei.


Avand in vedere ca acest eveniment va fi pentru organizatori cea mai mare sursa de fonduri pe acest an, ei spera ca vor fi sprijiniti cu o vorba buna sau donatie financiara.

.

31 August 2007

Vizualizari: 598

Voteaza:

Conferinta Nationala a Tineretului Ortodox Romano-American 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE