Romania in cadrul calatoriei printre culturile popoarelor din Milano


Asociatia A.S.P.R.U.

Risvegli Onlus, in colaborare cu Asociatia Romani in Italia invita joi, 6 aprilie, de la ora 19.30, la conferinta „Arta si spiritualitate ortodoxa romana”, ce se va desfasura la Restaurantul Arete Chalet, din Milano.

Printre invitatii acestei seri deosebite se afla si parintele Traian Valdman, din partea Vicariatului Ortodox Roman din Milano.

Asociatia ASPRU Risvegli Onlus promoveaza, in cadrul Spazio Arete Chalet, un ciclu de conferinte reunite sub denumirea „Calatorie in spatiile si culturile popoarelor din Milano”. Primul ciclu din cadrul acestor manifestari este dedicat romanilor de aici si presupune intalniri ce vizeaza cunoasterea si aprofundarea din punct de vedere geografic si cultural a tarii si traditiilor romanesti.

Seria de manifestari va continua joi, 20 aprilie, cu evenimentul intitulat „Romania in muzica”. Pe data de 11 mai vor fi prezenti la Milano „Artisti romani din Italia” . Evenimentul ce va marca incheierea acestui ciclu se intituleaza „Romania la masa – prezentare de retete romanesti si degustare de vinuri”, programat pentru data de 25 mai.  
 
Milano, Italia/Romanian Global News   

.

03 Aprilie 2006

Vizualizari: 1162

Voteaza:

Romania in cadrul calatoriei printre culturile popoarelor din Milano 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE