Continua admiterea la Facultatea de Teologie din Targoviste

La Facultatea de Teologie din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste continua admiterea pana pe data de 29 iulie 2009, inscrierile pentru specializarile Teologie-Pastorala si Teologie Sociala, fiind scoase la concurs 50 de locuri, fara taxa, 100 de locuri, cu taxa, la zi si 50 de locuri cu taxa, la fara frecventa.

Specializarile oferite de Facultatea de Teologie din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste pe domeniul Teologie, studii de licenta, sunt urmatoarele: Teologie Pastorala, curs zi, 4 ani; Teologie Asistenta Sociala - curs zi, 3 ani; Teologie Pastorala - FR, 4 ani. Numarul total de locuri disponibile este de 200. Taxa de inscriere este de 90 de lei, iar taxa anuala a unui an de studiu este de 1.800 de lei, care se poate plati in 3 sau 7 transe.

Au inceput deja inscrierile si pentru studiile universitare de master, admiterea pentru anul universitar 2009-2010, examen care va consta in sustinerea unui interviu, pe baza unui referat depus odata cu dosarul de admitere, temele pentru acest referat fiind afisate anticipat la avizierul facultatii.

Sursa: ziarullumina.ro

.

25 Iulie 2009

Vizualizari: 1022

Voteaza:

Continua admiterea la Facultatea de Teologie din Targoviste 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE