Icoanele ne vorbesc


"Icoanele ne vorbesc"

In cadrul TOB (Targului International de Vesminte, Icoane, Carti si Obiecte) se va desfasura si "Concursul de educatie religioasa", editia I, organizat de Fundatia "Preasfanta Fecioara Maria", in parteneriat cu Editura "Mateias" si Libraria "Sophia", cu temele: "Icoanele ne vorbesc" si "Stii ce inseamna numele tau?". Doamna Mona Serbanescu, directorul fundatiei, ne-a spus ca aceste doua concursuri sunt "demersuri didactice care valorizeaza capacitatea de memorare a copiilor, care pot invata mici rugaciuni, colinde ori cantari religioase ce au legatura cu scena biblica si cu sfintii zugraviti in icoana".

Concursurile vor avea loc in fiecare din cele trei zile de TOB, dimineata, in jurul orei 11:00, iar daca vor fi mai multi copii, se va putea organiza o sesiune suplimentara si dupa-amiaza. Copiii vor extrage dintr-o urna un numar corespunzator unei scene biblice ori unei icoane, apoi vor spune ceea ce stiu ei despre subiectul respectiv. Cei mai mari vor putea participa si la Concursul "Stii ce inseamna numele tau?", fie vorbind despre sfantul ori sfanta al caror nume il poarta, fie cautand in dictionarul de nume semnificatiile pe care inca nu le cunosteau.

Premiile si diplomele vor fi oferite de firma organizatoare, precum si de Editurile "Mateias", "Lumea credintei" si de Libraria "Sophia".

.

11 Iunie 2008

Vizualizari: 414

Voteaza:

Icoanele ne vorbesc 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE