Martie - luna pelerinajelor


Centrul de Pelerinaj „Sf. Parascheva“ organizeaza in luna martie mai multe pelerinaje la manastiri moldave. Primul pelerinaj are loc in Bucovina in perioada 4-5 martie pe intinerariul: Falticeni, Suceava, Manastirea Dragomirna, Manastirea Bogdana, Radauti, Manastirea Putna, Biserica Volovat, Manastirea Patrauti, Suceava si intoarecera in Iasi. Se asigura insotitor de grup, cazare si transport cu autocarul sau microbuzul, pretul informativ variind intre 61 RON si 92 RON de persoana, in functie de mijlocul de transport.


In perioada 11-12 martie se organizeaza pelerinaj pe traseul Ruginoasa, Pascani, Tg.

Neamt, Humulesti, Manastirea Neamt, Manastirea Secu, Manastirea Sihastria, Manastirea Sihla, Tg. Neamt, Iasi. De asemenea, se asigura insotitor de grup, cazare si transport cu autocarul sau microbuzul, pretul informativ variind intre 38 RON si 67 RON.


Un alt pelerinaj in Bucovina va fi organizat in perioada 18-19 martie pe traseul: Hrlau, Manastirea Cosula, Manastirea Vorona, Botosani, Manastirea Popauti, Ipotesti, Suceava, Manastirea „Sf. Ioan cel Nou“, Ciprian Porumbescu, Cacica, Manastirea Solca, Biserica Arbore, Marginea, Vicov, Manastirea Putna, Manastirea Sucevita, Manastirea Moldovita, Manastirea Voronet, Manastirea Humor, cu intoarcere prin Falticeni. Se asigura insotitor de grup, cazare si transport cu autocarul sau microbuzul, pretul informativ variind si in acest caz intre 78 RON si 130 RON.


Ultimul pelerinaj al lunii martie are loc in perioada 25-26 martie, in zona Neamt, pe intinerariul: Miclauseni, Mircesti, Roman, Piatra Neamt, Biserica „Sf. Ioan“, Manastirea Bistrita, Manastirea Pngarati, Bicaz, Cheile Bicazului, Baraj Bicaz, Piatra Neamt, Girov, Manastirea Razboieni, Hanu Ancutei, Miclauseni, Iasi. De asemenea, se asigura insotitor de grup, cazare si transport cu autocarul sau microbuzul, pretul informativ variind intre 80 RON si 104 RON in functie de mijlocul de transport. Mentionam ca pentru toate pelerinajele plecarea are loc din Iasi. Informatii suplimentare se pot obtine de la Centrul de Pelerinaj „Sf. Parascheva“.

 

 

de Monica DUMITRESCU

.

08 Februarie 2006

Vizualizari: 1891

Voteaza:

Martie - luna pelerinajelor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE