Un copil s-a trezit la viata dupa ce a visat-o pe Fecioara Maria


Un copil fara sanse de supravietuire s-a vindecat peste noapte. Medicii care l-au operat au declarat ca nu au mai intalnit niciodata un asemenea caz.


Pana la doi ani, Cristi Mircea, din Bucuresti, a fost un copil sanatos si nimic nu prevestea tragedia care avea sa se intample. Intr-o zi insa, baiatul a inceput sa se simta rau. "Nici nu va pot spune in cuvinte ce a fost in sufletul nostru cand am aflat diagnosticul!", spune mama copilului, Liliana Mircea.

"Medicii de la Bagdasar ne-au spus ca are o tumoare pe creier si sunt sanse minime sa traiasca. Am riscat insa, si ne-am dat acceptul pentru o serie de trei interventii chirurgicale. Stiam ca baiatul s-ar putea sa moara pe masa de operatie, dar nu mai aveam nimic de pierdut".

"NI L-AU TRIMIS SA MOARA ACASA"

Cand isi aminteste prin ce a trecut, Lilianei ii dau lacrimile. "Dupa ultima interventie chirurgicala, doctorii Ciurea si Tascu ni l-au trimis acasa spunand ca numai Dumnezeu ne mai poate ajuta". Intr-adevar, copilul se afla la pragul dintre viata si moarte si numai o minune l-ar mai fi putut salva. "L-am adus pe Cristi acasa intr-o stare vegetativa, apropiata de coma: nu vorbea, nu se misca si nu manca singur. Statea intins in pat, cu ochii atintiti catre un crucifix pe care il aveam agatat in perete. Parea ca nu simte nimic, ca nu aude, ca nu vede", continua Mircea Marian, tatal baiatului.

NU STIA DE DUMNEZEU

Insa miracolul s-a implinit: dupa patru luni de agonie, copilul s-a trezit si, dintr-odata, a inceput sa vorbeasca. "Iisus Hristos mi-a spus sa ies afara la joaca, iar Maica Domnului m-a luat de mana si m-a dus la casa ei. Acolo sunt multi oameni bolnavi. In Rai, oamenii buni stau in dreapta Domnului, iar cei rai in stanga Lui. Doamne-Doamne m-a vindecat pentru ca oamenii sa creada in El". Sotii Mircea s-au speriat. Nu intelegeau ce se petrece cu copilul lor. "De unde sa stie de Dumnezeu daca nimeni nu a apucat sa-i spuna vreodata cine este?" Liliana si Mircea se uitau unul la celalalt, plangand de bucurie. "Nici inainte, nici in perioada in care a fost bolnav, nu l-am dus niciodata la biserica. Nu avea de unde sa stie despre Dumnezeu!"

MEDICII AU RAMAS UIMITI

Din acea zi, Cristi a inceput sa se vindece, iar, cand a fost dus la control, medicii au ramas uimiti. Pur si simplu nu le venea sa creada ca un pacient care fusese diagnosticat cu o maladie incurabila se vindecase. "Intr-o zi, continua femeia, Cristi mi-a zis ca se duce in dormitor. L-am urmarit sa vad ce face, dar m-a gonit. "Pleaca! Asa-mi spune Dumnezeu! Sa ma lasi singur sa vorbesc cu El". Dupa ce am inchis usa, Cristi a inceput sa vorbeasca incet, cu cineva". Cu timpul, copilul si-a revenit complet. Iar de atunci este total schimbat. A inceput sa spuna lucruri pe care noi le citim in cartile de religie, iar cazul lui este si acum povestit de preoti in biserica.

II SIMTE PE BOLNAVI

Pe strada, Cristi atinge oameni si masini spunand: "I-am vindecat" sau "Le-am facut bine!" Sotii Mircea cred ca baiatul ii simte pe bolnavi si prevede accidentele rutiere. "Nu ne spune de ce face aceste gesturi, dar credem ca are puterea de a vindeca bolnavii si a alunga nenorocirile."

NASCUT IN JOIA MARE

Coincidenta sau nu, copilul care s-a vindecat de o boala incurabila dupa ce spune ca i-a vorbit Dumnezeu s-a nascut in Joia Mare. Parintii lui cred ca baiatul este binecuvantat, iar vindecarea sa este un semn ca Dumnezeu ii are in paza.

PREOTUL CARE A PREVESTIT MINUNEA

Parintele Marian de la Manastirea Fotachesti-Videle a fost preotul care i-a incurajat tot timpul pe parintii copilului. Dupa ce a vazut o fotografie de-a lui Cristi, parintele a spus ca "acest baiat nu va muri; el va patimi mult, dar intr-o zi se va vindeca. Stati linistiti! Pe Cristi il iubeste Dumnezeu si va fi ocrotit. Este un copil cu mare har!"

.

15 August 2005

Vizualizari: 2729

Voteaza:

Un copil s-a trezit la viata dupa ce a visat-o pe Fecioara Maria 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • MirceaMugurel SAVUPostat la 2010-09-06 04:16

    SLAVA LUI DUMNEZEU PENTRU TOATE !!! Amin, Doamne ajuta ~ ~ ~

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE