Sfanta Maria, ocrotitoarea comunei Cumpana


Administratia publica si Consiliul local Cumpana pregatesc zilele acestea hramul bisericii "Adormirea Maicii Domnului" * Festivitatea va avea loc pe 15 august, cu prilejul sarbatorii sfintei Maria

Febra pregatirii hramului bisericii "Adormirea Maicii Domnului" a cuprins zilele acestea comunitatea din Cumpana. Sarbatoarea constituie un eveniment special, ce va fi organizat si in acest an de Primaria comunei Cumpana impreuna cu membrii Consiliului local. Ziua de 15 august are o incarcatura speciala pentru crestinatate si este sarbatorita si cinstita in toate lacasurile de cult din tara. Administratia publica locala impreuna cu reprezentantii Consiliului local si ai celor doua biserici doresc sa ofere tot ce este mai bun oamenilor. In vederea pregatirii hramului, enoriasii contribuie fiecare dupa puterile sale, oferind in functie de posibilitati produse alimentare si/sau bani.

In ajutorul acestora vor sari si agentii economici de pe teritoriul localitatii prin oferirea unor donatii si sponsorizari. Prin actiunea comuna a locuitorilor din Cumpana si sub indrumarea Primariei si a bisericii se vor colecta toate cele necesare praznicului.

Ziua de Constanta

.

11 August 2006

Vizualizari: 2146

Voteaza:

Sfanta Maria, ocrotitoarea comunei Cumpana 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE