Eu cred ca

Eu cred ca Mareste imaginea.

Eu cred ca daca iubesti doua persoane, tot timpul una din ele se va simti mai mult sau mai putin iubita. Nu vei apartine niciuneia si niciuna nu iti va apartine tie ca si dedicare. E ca si cum ai merge cu un picior intr-o barca si cu celalalt in alta. Chiar daca ai norocul ca barcile sa nu mearga in directii opuse, totusi calatoria te va obosi repede si va fi incomod si greu.

Eu cred ca multi oameni nu si-au dat seama de câteva lucruri esentiale vietii, printre altele cum ar fi: un film tine doua ore si o viata zeci de ani; multi oameni prefera sa creada in aceasta oarecum placuta durere. "Fericirea e ceva care nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata."  Ei sunt sadomasochistii propriilor inimi si inselatorii propriilor gânduri. Eu cred ca acesti oameni sunt drogati si dependenti de emotia durerii din dragoste. Se simt importanti prin faptul ca sunt diferiti, dar ei sunt diferiti doar pentru ca au un complex de inferioritate care chiar si atunci când celalalt are dreptate ei vor doar sa fie altfel, gresind astfel toata viata si lasând sa treaca toata fericirea pe langa ei.

Eu cred ca trebuie sa iubesti toate persoanele din lumea asta, chiar daca nu le cunosti sau placi, pentru ca a le iubi si respecta ca si creaturi ale divinitatii inseamna altceva decât imbratisari, saruturi, si sex. Inseamna a trai empatic, a nu fi ignorant, a gândi sincer si a actiona curajos.

Eu cred ca dragostea pur si simplu exista in univers ca un râu care vine si curge de undeva de sus. Tu alegi ce faci cu ea când si cum faci. Nu e intelept sa te impotrivesti cu mintea si mereu sa cauti sa intelegi ce se intâmpla, dar daca nu te straduiesti sa pastrezi un echilibru intre ratiune si pasiune, vei deveni o victima a circumstantelor. Daca tu nu iti faci timp sa te opresti si sa te gândesti cum e viata ta si cum ai vrea sa fie, vei fi mereu nefericit pentru ca fericirea este defapt primirea sau atingerea unui lucru dorit. Iar daca tu nu iti sti valoarea, cui crezi ca ii va pasa mai mult de tine?

Eu cred ca doar tu alegi sa iubesti si apoi iubesti ce ai ales !

P.S. Si asta e credinta mea care e nu e oarba si e plina de explicatii logice si semne. Asa se iubeste, pentru ca asa iubeste si EL, Demiurgul lumii. Asa se traieste pentru ca Viata are o sora geamana numita Moartea. (va continua)

Cu dragoste si respect,
Fabi Olariu.

Despre autor

Olariu Fabi Olariu Fabi

Colaborator
7 articole postate
Publica din 30 Iunie 2010

30 August 2010

Vizualizari: 784

Voteaza:

Eu cred ca 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE