Viata mea in Hristos - Cugetare

Viata mea in Hristos - Cugetare Mareste imaginea.

Pentru ca in urma cu sapte zile am pierdut un om drag sufletului meu, omul cu care am impartit si dureri si bucurii, incerc sa -mi inec lacrimile in cateva pilde scrise pentru toti.

Citez: cand ti se va apleca inima spre ganduri viclene si cand vicleanul va incepe sa-i dea tarcoale ca sa o cucereasca, pentru a face sa se clinteasca de pe temelia credintei, atunci spune-ti in sinea ta: stiu cat sunt de sarac cu sufletul si ca fara credinta nimic nu insemn. Spune-ti :sunt atat de fara putere, incat nu traiesc decat prin numele lui Hristos, prin EL imi aflu linistea, prin EL ma inveselesc, prin EL ma impart cu inima; fara El sunt mort cu sufletul,ma cuprinde nelinistea, inima mi se frange; fara Crucea Domnului as fi cazut de mult jertfa celui mai cumplite amaraciuni si deznadejdi.

Hristos ma tine in viata. EL este crucea si linistea mea.

Doamne ajuta-ne si nu ne parasi. Si odihnestel pe mosul meu si-i iarta toate pacatele pe care le-a facut in viata, cu voie si fara voie. Bunul Dumnezeu sa-l aseze in loc luminat si cu verdeata. Amin!

Marioara Mihele

.

Despre autor

Marioara Mihele Marioara Mihele

Colaborator
24 articole postate
Publica din 22 Mai 2010

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 1159

Voteaza:

Viata mea in Hristos - Cugetare 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • Marioara MihelePostat la 2010-05-25 10:27

    "bine este , in toate privintele ,sa-i ajutam pe cei nevoiasi.Cei ce fac aici pe pamintfapte de milostenie vor fi ei insisi miluiti la infricosatoarea Judecata . dar si in aceasta viata ei au parte adesea de mari mile din partea semenilor, primind uneori degeaba ceeia ce alti obtin cu bani grei .Intr-adevar ,iubitorul de oameni ,preadreptul si preainduratorul nostru Parinte ceresc,nu-i va rasplati, oare, pe cei milostivi si in viata de-acum ,pentru a-i incuraja spre fapte mari,sau pentru a-i face sa continuie faptele lor de milostenie si pentru a-i indrepta pe cei nemilostivi,care ii batjocoresc pe milostivi? A-i rasplati pe acestia este drept si o merita-

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE