Dovlecei umpluti cu varza

Dovlecei umpluti cu varza Mareste imaginea.

Ingrediente: 10 dovlecei, 1 varza, 3 rosii sau 1 lingura cu bulion, 4 linguri cu ulei, 1 ceapa, sare, cimbru.

Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja, se taie si se golesc de seminte. Se spala si se lasa la scurs pe un prosop. Varza se toaca marunt, se freaca usor cu sare, pana cand se strange zeama in vas. Se spala si se pune in cratita cu ulei, impreuna cu ceapa tocata.

Se lasa la calit, timp de 30 de minute. Se adauga rosiile fara coaja sau bulionul, cimbru si se mai lasa pe foc cateva minute. Dovleceii sunt umpluti cu varza calita, sunt acoperiti cu apa calda si sunt introdusi la cuptor, vreme de 30 de minute. Se servesc calzi.

 

.

24 Noiembrie 2010

Vizualizari: 7979

Voteaza:

Dovlecei umpluti cu varza 1.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post
    • Salata de primavara Salata de primavara

      2 salate verzi, 2-3 gulii, 3 castraveti, 1 legatura ridichi, 1 ceapa, ulei...

    • Supa de rosii Supa de rosii

      1kg de rosii (sau o cutie de bulion), o ceapa, un ardei, zahar, o legatura...

    • Salata de conopida Salata de conopida

      Se spala bine conopida, se pune la fiert in apa cu sare. Se scurge si se lasa...

    • Orez cu sofran Orez cu sofran

      Orezul cu sofran este savuros daca este pregatit dupa urmatoarea reteta. Merita...

    • Conopida cu ciuperci Conopida cu ciuperci

      Conopida cu ciuperci - o reteta foarte potrivita pentru vremea postului...

    • Fasole batuta Fasole batuta

      Boabele de fasole sunt o importanta sursa de proteine si fibre si ajuta la...