Aperitive

Retete de post - cele mai gustoase aperitive. Recomandam cu drag aceste aperitive in posturi.

  • Pasta de avocado Pasta de avocado

    Avocado este un fruct exotic cu miez verde si textura untoasa. I se mai spune si untul verde si asta datorita continutului de grasimi sanatoase...

  • Rosii cu usturoi la cuptor Rosii cu usturoi la cuptor

    Rosii cu usturoi la cuptor se pregatesc foarte usor si simplu. Sunt delicioase si sanatoase. Pofta buna.

  • Pasta de avocado cu castraveti si ceapa Pasta de avocado cu castraveti si ceapa

    Afla cum se prepara pasta de avocado in combinatie cu castraveti si ceapa. Este o reteta la indemana tuturor.

  • Pasta de avocado si humus Pasta de avocado si humus

    Incercati sa preparati aceasta pasta de avocado cu humus. Nu veti regreta. Este o reteta simpla si sanatoasa.

  • Chiftele de rosii Chiftele de rosii

    Chiftele de rosii - un aperitiv delicios si usor de preparat. Serveste-i pe cei dragi cu chiftele de rosii.

  • Pasta de masline cu telina Pasta de masline cu telina

    Pasta de masline cu telina se prepara foarte usor si poate fi un aperitiv perfect pe orice masa de sarbatoare.

  • Crochete de cartofi Crochete de cartofi

    Crochete de cartofi - Spalam cartofii si ii fierbem in coaja, in apa cu sare. Ii lasam sa se raceasca, ii decojim si ii pasam. Adaugam sare, nucsoara...

  • Drob de soia Drob de soia

    Drob de soia - Fierbem soia vreme de 30 minute. Cartofii ii fierbem in coaja in alt vas, apoi ii curatam si ii pasam. Amestecam soia cu cartofii si...

  • Crema de anghinare cu usturoi Crema de anghinare cu usturoi

    Crema de anghinare cu usturoi - Spalam anghinarea si ii taiem frunzele exterioare. Dupa ce o fierbem, eliminam cotorul din mijloc. Curatam, spalam si...

  • Chiftele cu ciuperci Chiftele cu ciuperci

    Chiftele cu ciuperci - Fierbem orezul in apa sarata vreme de 20 minute. Curatam ciupercile si le fierbem 10 minute impreuna cu cateva boabe de piper...

  • Chiftele cu spanac si naut Chiftele cu spanac si naut

    Chiftele cu spanac si naut - Spalam nautul si spanacul, apoi curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt, impreuna cu patrunjelul si menta, pe care...

  • Chiftele de naut Chiftele de naut

    Chiftele de naut - Nautul se pun la inmuiat peste noapte, in multa apa (se umfla destul de mult, asa ca trebuie apa din belsug). Dimineata se fierbe...

  • Ciuperci umplute Ciuperci umplute

    Ciuperci umplute - Dupa ce am spalat ciupercile, eliminam cotoarele lor. Ceapa, usturoiul si cotoarele de la ciuperci le tocam marunt si le calim in...

  • Conopida prajita Conopida prajita

    Conopida prajita - Alegem buchetele mari de conopida si le fierbem in apa sarata, timp de 3 minute (trebuie sa ramana tari). Dupa ce le-am fiert, le...

  • Chiftele din soia Chiftele din soia

    Chiftele din soia - Boabele de soia se pun la inmuiat in apa cu sare si piper, de seara pana dimineata. Le scurgem de apa si le fierbem 10 minute. Le...

Pagina 1 din 2
Aboneaza-te la newsletter Retete de post

Recomandari - Supa de ceapa

  • Supa de ceapa

    Ceapa se caleste in ulei, la foc mic. Cand s-a rumenit, se adauga faina si se amesteca...

Calendar Ortodox