Tocana de legume cu orez

Tocana de legume cu orez Mareste imaginea.
Tocana de legume cu orez 24 Martie 2014


Timp preparare: 15 minute

Timp de gatit: 30 minute

Durata totala: 45 minute

Portii: 4


Tocana de legume cu orez se poate servi atat calda cat si rece. Nu lasati legumele sa se strice, incercati aceasta reteta sanatoasa.

Ingrediente:
  • 6 ardei copti
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 5 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura bullion
  • 100 ml suc de rosii
  • 100 g orez
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Instructiuni:

Oparim rosiile, le curatam de pielita si le taiem marunt. Separat, punem orezul la fiert intr-o oala cu un praf de sare. Dupa ce s-a fiert, nu-l scurgem de apa, il lasam in apa in care a fiert, pana aproape de final, cu o farfurie deasupra. Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam ceapa taiata marunt. Cand ceapa a devenit aurie adaugam putina apa, ardeii taiati cuburi, sucul de rosii si bulionul. Se inabusa vreme de 10 minute. Apoi adaugam orezul, rosiile, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, sare dupa gust. Le mai lasam pe foc cateva minute. Pofta buna.

24 Martie 2014

Vizualizari: 64569

Voteaza:

Tocana de legume cu orez 1.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post