Tocana de toamna

Tocana de toamna Mareste imaginea.

Ingrediente: 4 ardei kapia, un ardei iute, doi ardei grasi, o vanata, 3 cepe, 4 rosii, 5 catei usturoi, 5 cartofi, sare, piper, patrunjel, un pahar cu vin, ulei.

Mod de preparare: Coacem ardeii si vanata, apoi le curatam de coaja. Lasam cateva minute vanata pe un tocator la scurs. Calim usturoiul impreuna cu rosiile curatate de coaja. Adaugam cartofii taiati in cuburi, ardeii copti, vanata, ceapa, sarea, piperul, paharul de vin si apa calda (cat sa fiarba legumele).

Vasul cu legume este pus la cuptor, vreme de 40 de minute, la foc potrivit. La final adaugam patrunjelul verde tocat. Pofta buna.
 

.

25 Noiembrie 2011

Vizualizari: 10103

Voteaza:

0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE

Aboneaza-te la newsletter Retete de post