Rugaciune pentru nasterea de prunci

Rugaciune pentru nasterea de prunci Mareste imaginea.

Rugaciunea sotilor care nu au copii

"Binecuvantat esti Tu, Dumnezeul parintilor nostri, si binecuvantat este numele Tau cel sfant si slavit intru toti vecii! Sa Te binecuvanteze pe Tine cerurile si toate fapturile Tale! Tu ai facut pe Adam si Tu ai facut pe Eva, femeia lui, pentru a-i fi ajutor si sprijin, si din ei s-a nascut neamul omenesc. Tu ai zis: "Nu este bine sa fie omul singur; sa-i facem un ajutor asemenea lui". Si acum, Doamne, nu placerea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Binevoieste de a avea mila de ea si de mine si a ne duce impreuna pana la batranete!", s-a rugat Tie Tobie, iar Tu i-ai umplut casa de binecuvantare si i-ai daruit copii ca raspuns la cererile sale.

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care nu au urmasi.

Chiar daca nu avem credinta dreptilor, care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta cea nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi intareste-ne ca sa ii crestem pe ei cu dragoste si intelepciune in dreapta credinta, spre slava Numelui Tau si a Sfintei Tale Biserici.  Amin !

.

21 Mai 2012

Vizualizari: 122006

Voteaza:

Rugaciune pentru nasterea de prunci 4.80 / 5 din 5 voturi. 17 review utilizatori.

Comentarii (17)

  • Maria AlexandraPostat la 2016-04-18 22:13

    Doamne binecuvinteaza-ne si pe noi macar cu un copil.Sa fie sanatos si crescut cu frica si credinta in Dumnezeu.Ne este tare greu si gandul ca nu o sa avem copii este groaznic.Nu ne lasa Doamne sa pierim pe cale.Ajuta-ne Doamne sa implinim voia ta!Aceea de a lasa urmasi pe acest pamant.Amin!Doamne -ajuta tuturor!

  • simona turkPostat la 2015-03-25 11:29

    Doamne Iisuse Hristoase primeste si aceasta rugacine din gura pacatoasei roabei Tale,la mila Ta si la iubirea Ta alerg Doamne rugandu-ma pentru sorea mea care isi doreste un copil,binecuvanteaza Domne pantecele ei,fa-l roditor si umple-i casa de bucurie,ofera-i Doamne un copil sanatoas,adu Doamne si aceasta binecuvantare in familia noastra si nu lasa ca neamul nostru sa se sfarseasca.ai mila de noi Doamne si de toate femeile care isi doresc copii.Amin

  • viorica achimPostat la 2014-03-13 10:21

    Doamne ajuta tuturor celor care-si doresc copii sa fie sanatoasi si binecuvinteaza-i!!!!! Viorica

  • stancu mirelaPostat la 2013-08-26 14:21

    AJUTA-MA BUNULE TATA SA AM SI EU COPII RUPTI DIN SUFLETUL MEU .Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care nu au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor, care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta cea nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi intareste-ne ca sa ii crestem pe ei cu dragoste si intelepciune in dreapta credinta, spre slava Numelui Tau si a Sfintei Tale Biserici. Amin !

  • Natalia FateevPostat la 2012-11-26 21:15

    Doamne,imi este foarte dureros acum! Stiu ca n-ai vrut ca acum sa reusim sa facem un copil, intaleg ca toate dupa voia Ta! Te rog Doamne din adancul sufletului meu, ajuta-ne ca la a 2-incercare sa raman insarcinata si sa nasc un copil sanatos!!! Ajuta-ne Doamne sa nasc un copil sanatos care va aduce folos pe acest pamant!Noi multi traim fara sens si nu facem ceea ce ar trebiu sa facem! Ajuta-ne macar ca copii nostrii sa intaleaga adevaratul sens al vietii!Sa traiim nu numai pentru noi dar si pentru altii! AMINI!

  • dobre elenaPostat la 2011-08-23 13:27

    Doamne, ma rog TIE sa ma ajuti pe mine si pe sotul meu sa avem prunci sanatosi.Numai TU ne poti binecuvanta cu acest dar minunat.Te rog din inima Doamne alina durerea mea si a sotului meu.Doamne ajuta!

  • roxana RoxanaPostat la 2011-08-10 20:14

    Domane fie-ti mila de noi pacatosii si binecuvinteaza casa noastra cu copii. Doamne pustii sunt casele fara copiii si triste inimile sotilor care nu au urmasi.Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi intareste-ne ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune in dreapta credinta, spre slava Numelui Tau si a Sfintei Tale Biserici AMIN!

  • Neculai NicuPostat la 2011-07-11 17:18

    Doamne Iissus Hristoase indeplineste mie pacatosul dorinta de a avea copii sanatosi si cu minte agera,cu dragoste si iubire fata de Dumnezeu! Doamne ajuta si primeste si mie aceasta umila rugaciune

  • Mariana ConstantinPostat la 2011-06-28 09:05

    DOAMNE AJUTA!!! te imploram strigam la ceruri nu ne lasa in umbra, arate-ne calea cea dreapta spre a fi vrednici de mila ta de a ne bucura de cea pentru ce femeia e data pe acest pamint, un copil Doamne ne dorim iar dupa acesta cit va da Domnul!!! Doar astfel va fi un rost in viata. Ajuta-ne Doamne.

  • delia bozosanPostat la 2011-05-22 14:11

    Aveti incredere in dumnezeu si rugati-va lui si spovediti-va daca aveti pacate ,caci numai el va poate ierta asa tot el si maica sfanta va poate buinecuvanta cu un copil.DUPAce va rugti spuneti"DOAMNE DA ROD PANTECULUI MEU "si dumnezeu va va asculta ,eu asa am facut pt ca aceste cuvinte sunt sfinte di biblie ,si dumnezeu mo ajutat ,acuma sunt insarcinata in 28 de saptamani cu o fetita si stiu ca cu ajutorul lui dumnezeu si al maici sfante voi reusi cu bine pana la capat caci numai ei stiu ceasul si ziua cand fetita noastra tre sa vina .AVETI INCREDERE IN DUMNEZEU SI NU INCETATI SA VA RUGATI.DUMNEZEU SA VA AJUTE.

  • dana anderca Postat la 2011-03-04 08:36

    DOAMNE AJUTA

  • Catalin DorofteiPostat la 2011-02-02 19:35

    Doamne ajuta.

  • Adrica AbPostat la 2010-12-01 12:35

    Doamne Dumnezeule,Dumnezeul parintilor nostri iarta/ma pe mine pacatoasa ca Un Bun si Iubitor de oameni.Doamne nu ma lasa de la fata ta si Duhul cel sfant nu/l lua de la mine.Doamne binecuvanteaza familia mea si umple/ne casa de bucuria pe care o aduc copiii.Pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa Atotputernice Doamne ci vezi suspinul inimilor noastre,auzi glasul rugaciunilor noastre.Doamne Mult Milostive umplene casa de prunci care mai apoi ,luminandu/i cu Sfantul Botez sa/i faci pe ei madulare alese Ale Sfintei tale Biserici ,pentru ca sa Te laude si sa te binecuvanteze.Doamne auzi si suspinul inimilor tuturor sotilor ce nu au urmasi si ca Un Milostiv si Iubitor de oameni Doamne binecuvanteaza/i cu nastere de prunci. Dumnezeule Atotputernic ajuta/ma sa am si eu copii ca noi in Tine punem toata nadejdea noastra.

  • Roxana SanduPostat la 2010-11-20 13:51

    Doamne ajuta !

  • sinziiana carazaPostat la 2010-09-24 19:21

    Doamne Isuse ajuta-ma si ma bine cuvinteaza-ma si pe mine cu acest dar minunat.Ma rog Tie Doamne ajuta-ma cu darul de a avea copii.

  • sinziiana carazaPostat la 2010-09-23 21:44

    Doamne ajuta-ma si ma bine cuvinteaza si pe mine cu acest dar minunat de a avea copii.Numai Tu Doamne Isuse poti face aceasta minune alinami durerea si gandu prin acest dar minunat Doamne ajuta-ma!

  • Nina VitanPostat la 2010-06-09 08:13

    Doamne ajuta-ma sa am si eu copii,numai Tu cu mila ta cea mare poti sa ma binecuvitezi si pe mine cu acest minunat dar. Te rog fierbinte Doamne Isuse ajuta-ma!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE