Bursa Locurilor de Munca pentru Persoane cu Dizabilitati

Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia in parteneriat cu Serviciul Public de Asistenta Sociala din subordinea Consiliului Local Alba Iulia organizeaza joi, 29 octombrie 2009, de la ora 10.00, la sediul Directiei Programe (Str. Bucovinei nr.6), Bursa Locurilor de Munca pentru persoanele cu dizabilitati din judetul Alba. Evenimentul este organizat in cadrul proiectului Centru Pilot pentru Persoane cu Dizabilitati Alba, proiect sustinut de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Phare 2006 – CES – Servicii Sociale, in cadrul unui parteneriat intre Serviciul Public de Asistenta Sociala din subordinea Consiliului Local Alba Iulia, Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba.

Bursa Locurilor de Munca se adreseaza atat celor 80 de absolventi ai cursurilor de masaj somatic/reflexoterapie si de initiere introducere, prelucrare si validare date, cat si altor persoane ce au beneficiat de serviciile de consiliere profesionala oferite in cadrul Centrului.

Scopul acestui targ este de a pune fata in fata cererea si oferta de locuri de munca din judetul Alba pentru persoanele cu dizabilitati. Tot in cadrul acestui targ, firmele participante vor fi informate cu privire la facilitatile oferite de lege la angajarea acestor persoane, precum si alte avantaje ce pot fi importante pentru orice firma care isi doreste dezvoltarea resurselor umane.

In plus, beneficiarii ce vor participa la aceasta bursa vor descoperi noi oportunitati in diverse sectoare ale muncii si vor afla unde si ce calificari trebuie sa obtina pentru a putea accesa anumite posturi.

Contact: Andreea GROZA, responsabil PR; Directia programe, Str. Bucovinei nr.6, Alba Iulia; T/F 00-40-25-813 736; grozaa@apulum.ro ; www.apulum.ro.

Sursa: Radio Reintregirea

29 Octombrie 2009

Vizualizari: 541

Voteaza:

Bursa Locurilor de Munca pentru Persoane cu Dizabilitati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE