Expozitie cu vanzare Ziua primaverii la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia

 

Astazi, 7 martie 2007, la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia se va desfasura expozitia "Ziua Primaverii", cu vanzare de obiecte specifice primaverii. Obiectele au fost confectionate de copiii beneficiari ai Asezamantului Social "Sfantul Vasile cel Mare" din Alba Iulia, iar fondurile obtinute din vanzarea lor vor fi folosite pentru achizitionarea de rechizite scolare pentru acesti copii, ne-a informat Daniela Voinea, coordonatoarea actiunii.
Aceasta actiune de intrajutorare se va desfasura la parterul Colegiului HCC, intre orele 10.00 - 14.00.

Vor fi aduse spre vanzare peste 200 de obiecte realizate de copii asistati, constand in flori, cosulete, felicitari sau papirusuri.


Va reamintim faptul ca Asezamantul Social "Sfantul Vasile Cel Mare" este un proiect al Asociatiei Filantropia Ortodoxa din Alba Iulia demarat in luna octombrie a anului 2003, care are ca scop recuperarea si reintegrarea sociala a unui numar de 13 copii cu varste cuprinse intre 8 - 18 ani, maltratati de pe raza judetului Alba. Asezamantul isi desfasoara activitatea intr-un imobil pus la dispozitie de Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia.

.

07 Martie 2007

Vizualizari: 2269

Voteaza:

Expozitie cu vanzare Ziua primaverii la Colegiul National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE