Inaugurarea Serviciul socio-medical de la Centrul Social Sfanta Cuvioasa Parascheva din Campeni

Asociatia Filantropia Ortodoxa – Filiala Campeni inaugureaza marti, 13 octombrie 2009, Serviciul socio-medical de ingrijire la domiciliu a persoanelor varstnice din cadrul Centrului Social „Sfanta Cuvioasa Parascheva” din Campeni.

Proiectul este finantat de Agentia Romana de Dezvoltare Durabila a Zonelor Industriale prin Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS) si a fost implementat de Asociatia Filantropia Ortodoxa – Filiala Campeni in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Alba si Consiliul Local Campeni.

Inaugurarea oficiala va avea loc marti, 13 octombrie 2009, de la ora 12.30, la sediul Centrului din Campeni (str. Garii, nr.

68, jud. Alba), in prezenta IPS Andrei, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a dl. Ion Dumitrel, Presedintele Consiliului Judetean Alba, a reprezentantilor finantatorului - Fondul Roman de Dezvoltare Sociala (FRDS), a reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Alba (DGASPC), a dl. Ioan Calin Andras, primarului orasului Campeni si a oficialitatilor locale, cu participarea beneficiarilor si a comunitatii.

Scopul serviciului este sprijinirea a 50 de persoanelor varstnice sarace si dependente din punct de vedere fizic, lipsite de un sprijin familial, din orasul Campeni, in satisfacerea nevoilor primare, social-administrative si de relationare.

Acestor persoane li se asigura: servicii de ingrijire personala, servicii menajere si gospodaresti, servicii de asistenta sociala, servicii de adaptare si amenajare a locuintelor si servicii medicale.

Valoarea totala a proiectului este de 74.400 USD, din care 37.500 USD finantare nerambursabila (FRDS) si 36.900 USD contributie locala (Consiliul Judetean Alba-DGASPC Alba, Consiliul Local Campeni, Asociatia Filantropia Ortodoxa Filiala Campeni).

Sursa: Radio Reintregirea

.

12 Octombrie 2009

Vizualizari: 511

Voteaza:

Inaugurarea Serviciul socio-medical de la Centrul Social Sfanta Cuvioasa Parascheva din Campeni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE