Arhiepiscopia Craiovei - Centrul Misionar Mass media LOGOS/ Aparitie editoriala.

A aparut primul numar al revistei “HRISTOS IN LUMEA TACERII”- revista de spiritualitate si promovare a persoanelor cu deficiente de auz si vorbire.

 

Sub egida Arhiepiscopiei Craiovei si a Asociatiei “Vasiliada” a aparut primul numar al revistei “HRISTOS IN LUMEA TACERII”- revista de spiritualitate si promovare a persoanelor cu deficiente de auz si vorbire.

           
Revista, editata in cadrul proiectului “Hristos in lumea tacerii”, implementat de Asociatia “Vasiliada”si finantat de World Vision Romania, isi  propune o serie de articole duhovnicesti, precum si alte informatii utile persoanelor  cu deficiente de auz, in scopul promovarii si integrarii acestora in societate.

           
Revista va apare lunar si va fi realizata in colaborare cu elevii surzi ai scolilor speciale “Sf. Vasile” si Centrul Scolar pentru Elevi cu Deficiente Auditive din Craiova, urmand a fi distribuita gratuit persoanelor cu deficiente de auz din judetul Dolj, precum si altor comunitati de surzi din tara.

           
Arhiepiscopia Craiovei a venit in sprijinul persoanelor cu deficienta de auz inca din anul 2002 , cand a inceput un program de catehizare, prin oficierea Sfintei Liturghii transpusa in limbaj mimico-gestual, implicandu-se totodata si in sustinerea sociala a surzilor din Craiova.

 

Persoana de contact: Pr. Adrian Stanulica – Coordonator Programul de asistenta religioasa si sociala  pentru persoanele cu deficienta de auz din Craiova

                                                                           
Tel: 0251. 533.019; 0723.986.567

.

09 August 2005

Vizualizari: 949

Voteaza:

Arhiepiscopia Craiovei - Centrul Misionar Mass media LOGOS/ Aparitie editoriala. 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE