Radio Renasterea primeste oaspeti, in Saptamana Altfel

Elevii din toată ţara au parte în perioada 6-10 aprilie 2015, de o săptămână fără teme, fără note, cu mai multă practică şi mai puţină teorie. De luni și până vineri se desfășoară programul „Şcoala Altfel-Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, organizat de Ministerul Educației. Programul este dedicat activităţilor educative care îşi propun să pună în valoare talentele copiilor în diferite domenii. Elevii participă zilele aceste la ateliere pe teme diverse, vizitează muzee sau instituţii publice, merg la teatru sau la film sau participă la diverse evenimente sportive.

Și Radio Renașterea a avut bucuria de a primi în aceste zile vizita mai multor școlari și preșcolari interesați de munca ce se desfășoară într-un post de radio.

Ei au fost întâmpinați de redactorii radioului „Renașterea”, care le-au prezentat celor mici studourile de înregistrări. Apoi, au stat de vorbă cu Daria, realizatoarea emisiunii „Păhărelul cu nectar”.

Întrebați cu ce ocazie au venit la studioul Radio Renașterea, copiii au răspuns: „Am venit la voi în vizită pentru că suntem în Săptămâna Altfel și dorim să vedem cum se fac emisiunile la Radio Renașterea”. Dacă unora li s-a părut inedit mixerul sau microfoanele, alții au fost interesați de sistemul de izolare fonică al pereților. Toți au fost uimiți când au văzut cum se realizează înregistrările, de aceea au avut ocazia de a participa la interviuri. Materialele au fost difuzate în cadrul emisiunilor de tip magazin.

Autor: Alexandra Andereș
Sursa: radiorenasterea.ro

.

08 Aprilie 2015

Vizualizari: 510

Voteaza:

Radio Renasterea primeste oaspeti, in Saptamana Altfel 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE