Papa Benedict al XVI-lea a cazut in bazilica Sfantul Petru


Papa Benedict al XVI-lea a cazut in bazilica Sfantul Petru

 

Vaticanul a calificat drept "un incident minor, fara consecinte" un pas gresit al Papei Benedict al XVI-lea, care s-a impiedicat si a cazut in timp ce se pregatea sa sustina o slujba duminica dimineata, in bazilica Sfantul Petru.

RELAS. "Dupa ce a tamaiat altarul, la inceputul ceremoniei, Sfantul Parinte s-a impiedicat si a cazut in timp ce mergea. El a ramas la sol doar citeva secunde, apoi a fost ajutat sa se ridice. S-a asezat pe scaunul sau si ceremonia a continuat normal", a declarat seful biroului de presa al Vaticanului, preotul Federico Lombardi, pentru agentia de presa ANSA.



Benedict al XVI-lea, in varsta de 81 de ani, s-a intors in 21 aprilie dintr-o calatorie de sase zile in Statele Unite, in cursul careia jurnalistii care l-au insotit au putut constatat semne de oboseala. "Este vorba de un incident fara consecinte", a subliniat el, precizand ca "nu exista motive de ingrijorare". El isi va lua citeva zile de vacanta si se va retrage intr-un loc secret din Australia, inainte de a participa la Sydney la Zilele Mondiale ale Tineretului, in luna iulie.

 

Ovidiu Ciutescu

.

12 Mai 2008

Vizualizari: 856

Voteaza:

Papa Benedict al XVI-lea a cazut in bazilica Sfantul Petru 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE