Examene in Arhiepiscopia Bucurestilor

 

Arhiepiscopia Bucurestilor organizeaza in aceasta perioada o serie de examene atat pentru cler, cat si pentru absolventii de studii teologice. Inscrierile se fac la sediul Sectorului Administrativ al Arhiepiscopiei Bucurestilor.

Mai multe informatii cu privire la seria de examene a oferit pentru TRINITAS TV, parintele Ioan Iordache, Vicar-administrativ al Arhiepiscopiei Bucurestilor: "Cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, in Arhiepiscopia Bucurestilor, prin hotararea Permanentei Consiliului Eparhial s-a decis ca in aceasta toamna a anului 2010 sa aiba loc trei sesiuni de examene. In acest sens, in prezent, exista un examen care are loc la Facultatea de Teologie ‘Justinian Patriarhul’ din Bucuresti pentru gradele in preotie”.
Arhiepiscopia Bucurestilor vine in sprijinul candidatilor oferindu-le ca material consultativ ,"Ghidul practic pentru examenul de capacitate preoteasca”.



"Al doilea rand de examene este examenul care priveste capacitatea preoteasca. Acesta se va desfasura in data de 22 septembrie. Incepand cu data de 15 septembrie are loc inscrierea candidatilor, fiind verificate dosarele si eventual completate. Pentru examenul de promovare in capitala si in orasele de resedinta de judet, s-a luat hotararea ca examenul sa aiba loc in perioada 6-8 octombrie si perioada de inscriere la acest examen s-a decis a fi 16-30 septembrie. La acest examen s-a dispus, ca ar fi de preferat, sa candideze numai fiii duhovnicesti ai Arhiepiscopiei Bucurestilor”, a mai spus parintele Ioan Iordache.

Sursa:basilica.ro
 

 

.

11 Septembrie 2010

Vizualizari: 873

Voteaza:

Examene in Arhiepiscopia Bucurestilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE