National TV a strans 30.000 de euro pentru construirea catapetesmei Bisericii Sf. Vineri


In postul Pastelui, inaintea marii sarbatori a Invierii, National TV a initiat o campanie de strangere de fonduri in vederea ridicarii catapetesmei Bisericii Sf. Vineri, aflata in cartierul Drumul Taberei.
Sub indemnul “Iubeste-ti aproapele“, National TV a chemat atat oameni simpli, cat si personalitati sa se alature acestui demers in asa fel incat in cel mai scurt timp posibil sa se stranga 30.000 de euro, necesari ridicarii catapetesmei Bisericii Sf. Vineri, fara de care biserica nu poate fi sfiintita.

La aproximativ trei luni de la declansarea acestei campanii, National TV este in masura sa anunte ca suma de 30.000 euro a fost stransa, iar preotul paroh al Bisericii Sf. Vineri, Nicolae Burlan, impreuna cu arhitectul bisericii, Florin Bucur Craciun, l-au angajat pe cel mai bun sculptor de biserici din Moldova, Costica Moroiu, sa demareze lucrarile in vederea ridicarii catapetesmei, constructia urmand a fi finalizata in iulie 2006. In aceasta campanie s-au alaturat National TV mii de oameni simpli, dar si personalitati de prim rang precum Sergiu Nicolaescu, Dorel Visan, Geo Saizescu, Vladimir Gaitan, Gheorghe Turda, Ludovic Spiess, Florin Halagian, prof. univ. dr. Dorin Sarafoleanu, precum si presedintele Centrului National Media, Viorel Micula.


 

.

25 Iulie 2005

Vizualizari: 1082

Voteaza:

National TV a strans 30.000 de euro pentru construirea catapetesmei Bisericii Sf. Vineri 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE